Happyworks Trigade embleemInvesteren in geluk op de werkvloer verdient zichzelf terug

Gelukkige medewerkers presteren beter en zorgen voor een positieve uitstraling van het bedrijf naar buiten toe. Investeren in geluk op de werkvloer verdient zichzelf dan ook in no time terug. Maar hoe kun je werkgeluk monitoren? En hoe kun je het positief beïnvloeden? Trigade introduceert een slimme managementtool om werkgeluk inzichtelijk en stuurbaar te maken.

Geluk is de sleutel tot succes
Met HappyWeWork biedt Trigade bedrijven en organisaties de mogelijkheid om met state-of-the-art online tooling, continu op de hoogte te blijven van de gemoedstoestand van medewerkers. En als je weet hoe je de gemoedstoestand van werknemers positief kunt beïnvloeden, heb je direct de ontbrekende sleutel gevonden tot het verbeteren van de performance.

Hoe werkt dat in de praktijk?
Via een speciaal daarvoor ontwikkelde app kunnen medewerkers aangeven hoe ze zich voelen en betekenisvolle momenten tijdens het werk met elkaar delen.
Het gekoppelde dashboard verschaft vervolgens visueel ‘moodinzicht’ van teams. Dit maakt het voor managers eenvoudig knelpunten te signaleren en geluksmomenten juist te stimuleren.

Zelfregulerende tool
Door anders tegen de realiteit aan te kijken, stelt het daarnaast ook de teamleden zelf in staat om elkaar positiever te trainen. En juist die positieve mindset zorgt voor een opgaande spiraal, die het zowel voor het individu als het team mogelijk maakt knelpunten met frisse energie aan te pakken. Positieve mensen denken immers in oplossingen en niet in problemen!

Reguliere monitoring
Ook kunnen middels datzelfde dashboard de inzichten tijdens reguliere vergadermomenten besproken en gedeeld worden, om zodoende de juiste dialoog te hebben en de voortgang van verbeteringen visueel te monitoren.

Dit alles maakt de benaderingswijze die managers wordt geboden anders, slimmer en frisser.