Partners.
Samen sterker.

Hoge doelen bereik je samen en niet alleen.

En ook wij hebben niet alle kennis van de wereld in huis. Daarom zijn we trots op ons uitgebreide netwerk van partners. Toonaangevende bedrijven die hun sporen verdiend hebben. Organisaties die managementsystemen beoordelen en milieuprestaties meten. Maar ook bedrijven die software- en cloudoplossingen bieden en zo de weg naar certificering nog korter maken. We stellen onze partners graag aan je voor.

TÜV Nederland beoordeelt veel managementsystemen welke (mede) door adviseurs zijn opgezet. Om de kwaliteit hiervan op hoog niveau te houden is het TÜV Partner Programma ontwikkeld. Adviseurs die zich Partner van TÜV mogen noemen beschikken over aanzienlijke ervaring met de schema’s waarvoor zij geregistreerd zijn. Gezamenlijk werken we aan verdere verbetering van communicatie, effectiviteit en toegevoegde waarde richting de te certificeren organisatie in de aanloop naar certificatie en daarna.

Metaware combineert de kennis van bedrijfsprocessen met de mogelijkheden van de huidige webtechnologie. Dit levert een breed spectrum aan oplossingen voor diverse branches. Of het nu gaat om risicomanagement, certificering, documentuitwisseling, verbetermanagement of workflow-toepassingen. De software producten van Metaware zijn direct inzetbaar, in 60 seconden.

De Milieubarometer meet de milieuprestatie van je bedrijf. Wil je de voortgang meten ten opzichte van de milieu- en/of MVO-doelen? Maak dan gebruik van de milieubarometer en gratis MVO-balans. De MVO-balans biedt ook de mogelijkheid om de monitoring uit te breiden met sociale aspecten (mens en maatschappij). Stichting Stimular werkt samen met adviesbureaus om de verspreiding van de milieubarometer te bevorderen. Trigade kan de barometer met korting aanbieden aan bedrijven en integreren in haar adviesmethodiek. In tientallen gemeenten en enkele branches kunnen bedrijven zelfs kosteloos starten met de milieubarometer.

Proware (product van Metaware) is een cloud oplossing voor documentbeheer en risicobeheersing. Actuele documentatie is altijd op elke locatie beschikbaar, voor elke medewerker met toegangsrechten. Op PC, laptop, tablet of smartphone. Proware biedt een praktische workflow en heldere opzet voor documentcreatie, -goedkeuring en -publicatie. Proware is volgens de High Level Structure (HLS) in te richten en verandert mee met de certificering. Zo ben je er zeker van blijvend en aantoonbaar aan de eisen als ISO 9001, ISO 27001, VCA en NEN 7510 te voldoen. Het risicomanagement is op unieke wijze geïntegreerd in het creatie- en beheerproces. Zonder kennis van ICT pas je Proware software aan naar je eigen huisstijl en beheer je de toegangsrechten van medewerkers. Investeren in infrastructuur is niet nodig, de vaste kosten zijn laag.

Arboplanet is een specialist op diverse Arbo-gebieden. Zoals het opstellen en toetsen van  risico-inventarisatie & -evaluaties (RI&E), periodieke evaluaties van de opgestelde risico-inventarisatie & -evaluaties (RI&E), het opstellen van bedrijfsnoodplannen en het verzorgen van opleidingen (bijvoorbeeld BHV en heftruck / reachtruck).  

Vestiging Den Bosch

Tony van der Geld
Hondsdraf 135
5236 RK 's-Hertogenbosch
T: 073 - 522 93 60
E: [email protected]

Vestiging Waalre

Ronny Stokmans
John. F. Kennedylaan 3
5555 XC Valkenswaard
T: 06 - 53 96 34 21
E: [email protected]

Vestiging Staphorst

Jakob Croeze
Kapperserf 7
7951 JB Staphorst
T: 0522 - 46 45 19
E: [email protected]