Quick-wins

Jouw quick-wins bij Trigade

}

Minimale tijdsinvestering

Lees meer

We begrijpen dat je het al druk genoeg hebt. Daarom halen we graag wat druk van de ketel. Met een managementsysteem dat voldoet en dat werkt. Zonder ellenlange boekwerken, onbegrijpelijke taal en met zo min mogelijk lastige vragen.

~

Reële planning, vaste prijs

Lees meer

Samenwerken begint bij ons met het uitspreken van verwachtingen. Verwachtingen die wij vertalen in een concrete projectomschrijving, doelstellingen en een vaste projectprijs. Eén die reëel is en niet gedurende het project nog tig keer verandert. Gewoon lekker helder.

R

100% certificaatgarantie

Lees meer

Nee, we zijn misschien niet altijd de goedkoopste, maar voor een dubbeltje zit nu eenmaal niemand op de eerste rij. Wat we wel doen is je tegen een vaste prijs de best mogelijke totaaloplossing bieden. Eén waarbij we je van begin tot eind ontzorgen en met garantie op het te behalen certificaat.

+

Korte lijnen, snel schakelen

Lees meer

Snel kunnen schakelen is een must in het mkb. Dat doe jij voor jouw opdrachtgevers en wij voor jou. Gewoon omdat we begrijpen dat sommige dingen niet tot morgen kunnen wachten. Daarom trekken we een sprintje indien nodig. Binnen of buiten kantooruren en ook in het weekend.

Geen omkijken

Lees meer

Binnen Trigade draaien we al heel wat jaren mee. Zo kennen we de regels, de wegen en de olifantenpaadjes. Kunnen we terugvallen op de nodige vlieguren aan de managementtafel. En durven we daarom verantwoordelijkheid te nemen, kansen te grijpen en keuzes te maken.

Continuiteit gewaarborgd

Lees meer
Voorkom afbreukrisico dankzij ons netwerk van experts op verschillende vakgebieden. Reken daarnaast na het behalen van het certificaat op ondersteuning. Zonder dure onderhoudscontracten, maar met praktische oplossingen wanneer nodig.

Wil je advies van een van onze vakmensen?

Onze vakmensen

Tony van der Geld

„Wij komen niet vertellen hoe het moet. U vertelt hoe het gaat in uw bedrijf en wat uw wensen zijn.“

Ronny Stokmans

„U bepaalt de richting, wij regisseren en voeren uit!“

Jakob Croeze

„Omdat het werkt. Praktisch, no-nonsense en toegespitst op uw werkwijze.“

Vestiging Den Bosch

Tony van der Geld
Hondsdraf 135
5236 RK 's-Hertogenbosch
T: 073 - 522 93 60
E: [email protected]

Vestiging Waalre

Ronny Stokmans
John. F. Kennedylaan 3
5555 XC Valkenswaard
T: 06 - 53 96 34 21
E: [email protected]

Vestiging Staphorst

Jakob Croeze
Kapperserf 7
7951 JB Staphorst
T: 0522 - 46 45 19
E: [email protected]