Trigade blije manTrigade introduceert nieuw managementconcept voor werkgeluk
Gelukkige medewerkers presteren beter en zorgen voor een positieve uitstraling van het bedrijf naar buiten toe. Investeren in geluk op de werkvloer verdient zichzelf dan ook in no time terug. Maar hoe meet je werkgeluk? En hoe kun je het positief beïnvloeden? Trigade introduceert binnenkort een slimme managementtool om werkgeluk inzichtelijk en stuurbaar te maken. Bijgaand alvast een voorproefje.

Geluk is de sleutel tot succes
HappyWeWork is een uniek, nieuw teammanagementconcept, waarmee bedrijven en organisaties werkgeluk kunnen meten en leren positief te beïnvloeden. Het geeft hiermee praktische invulling aan de verschuiving van het zakelijk paradigma: succes op het werk leidt tot gelukkige medewerkers. De werkelijkheid is namelijk precies andersom: geluk leidt juist tot succes en optimale performance.

Werkgeluk meten en sturen
Met HappyWeWork biedt Trigade bedrijven en organisaties de mogelijkheid om met state-of-the-art online tooling, continu op de hoogte te blijven van de gemoedstoestand van medewerkers. Meten is weten immers. En als je weet hoe je de gemoedstoestand van werknemers positief kunt beïnvloeden, heb je direct de ontbrekende sleutel gevonden tot het verbeteren van de performance.

Hoe werkt dat in de praktijk?
Middels een speciaal daarvoor ontwikkelde app kunnen medewerkers aangeven hoe ze zich voelen en betekenisvolle momenten tijdens het werk met elkaar delen. Het gekoppelde dashboard verschaft vervolgens visueel ‘moodinzicht’ van teams. Dit maakt het voor managers eenvoudig knelpunten te signaleren en geluksmomenten juist te stimuleren. Ook kunnen middels datzelfde dashboard de inzichten tijdens reguliere vergadermomenten besproken en gedeeld worden, om zodoende de juiste dialoog te hebben en de voortgang van verbeteringen visueel te monitoren.

In maart informeren we u verder over de begeleidingsmogelijkheden van Trigade bij dit concept. Bent u geïnteresseerd en wilt u al eerder meer informatie ontvangen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.
(Bron: multiplyhappiness.nl)

Auteur: Tony van der Geld, Adviseur Trigade ’s-Hertogenbosch