Maatwerk trainingen

Trigade biedt bovendien maatwerk op het gebied van training en coaching, geschikt voor alle groepen (afdelingen, units etc.) die effectiever willen presteren en samenwerken. De trainings- en coachingstrajecten worden volledig afgestemd op uw behoeften en doelstellingen. Datzelfde geldt voor de tijdsduur en data van de training.

Inhoud trainingstraject
Tijdens een (vrijblijvend) intakegesprek worden uw behoeften en doelstellingen geïnventariseerd. Aan de hand hiervan wordt een bedrijfsspecifiek programma samengesteld, dat kan bestaan uit:

  • Onderdelen van trainingen:
    persoonlijke effectiviteit’, ‘resultaatgericht verkopen’ en/of ‘effectief leidinggeven’.
  • Teambuilding trainingsactiviteiten:
    met onderwerpen als: evenwichtige rolverdeling, duidelijke doelstellingen, openheid en confrontatie, ondersteuning en vertrouwen, samenwerking en conflicthantering, goede procedures, juiste stijl van leidinggeven, geregelde evaluatie, individuele ontwikkeling, goede relaties tussen teams onderling, effectieve communicatie.
  • Buitenactiviteiten (‘outdoor’):
    uw boodschap op een leuke en gedenkwaardige manier onder de aandacht brengen middels een training in de buitenlucht.

Tarief trainingstraject
Op basis van uw globale wensen geeft Trigade een goede indicatie af. Na het intakegesprek wordt de exacte investering overeengekomen.

Certificaat
Alle deelnemers aan de bedrijfsspecifieke training & coaching ontvangen een certificaat van deelname.

Trigade en maatwerk in training & coaching
De docenten van Trigade zijn deskundig en beschikken over een ruime ervaring. Het is hun doel om een training & coaching te geven die praktijk- en prestatiegericht is. Een training bovendien waarbij bovenal uw specifieke doelstellingen worden gerealiseerd.