Chopr B.V. en Panik Button B.V.

Chopr B.V. en Panik Button B.V. zijn actief in het vermarkten, ontwikkelen, uitrollen en beheren van Software as a Service (SaaS)-diensten. Dit door middel van cloudtoepassingen en op het gebied van Microsoft Teams-integratie en Business continuity management. Een informatiegevoelige markt dus. En daarom wilden beide bedrijven stappen zetten op dit gebied. Trigade heeft hen vervolgens bijgestaan in het opzetten en uitwerken van een ‘Informatie Security Management System (ISMS)’ en bij het behalen van het ISO 27001-certificaat (afgegeven door TÜV Nord).

“Wat de samenwerking met Trigade prettig maakte, was hun no-nonsense benadering en de snelle reactietijd op onze vragen. De directe communicatielijnen en de efficiënte manier van samenwerken zorgden ervoor dat het proces soepel verliep. Bovendien hebben ze de verschillende aspecten van de certificering – zowel technisch als procesmatig – goed verdeeld tussen de experts.

Als resultaat van onze samenwerking met Trigade hebben we met succes het ISO 27001-certificaat behaald. Bovendien hebben we tijdens dit proces veel kennis opgedaan, waardoor we nu als organisatie grotendeels zelfstandig verder kunnen opereren met ons ISMS en het behaalde certificaat.”

Marcel Vervoort, COO Chopr B.V. en Panik Button B.V.

Wil je advies van een van onze vakmensen?

Vestiging Den Bosch

Tony van der Geld
Hondsdraf 135
5236 RK 's-Hertogenbosch
T: 073 - 522 93 60
E: [email protected]

Vestiging Waalre

Ronny Stokmans
John. F. Kennedylaan 3
5555 XC Valkenswaard
T: 06 - 53 96 34 21
E: [email protected]

Vestiging Staphorst

Jakob Croeze
Kapperserf 7
7951 JB Staphorst
T: 0522 - 46 45 19
E: [email protected]